Kvarnrapport Norrby

2208 personer lyckades slita sig från stranden och ta sig till Gamla Ullevi för att avnjuta lite grönsvart bollspel. Föga förvånande ställde GAIS upp med samma formation och spelidé som senast mot Degerfors. Även Norrby mötte upp oss med en trebackslinje och visst är känslan att motståndarna de två senaste matcherna fått smaka på samma medicin som vi själva rätt ofta fick när vi försökte dutta oss fram med samma spelsystem. Innan jag går vidare med rapporten så ska jag stanna till och hylla klackinsatsen som riktigt jävla bra denna dag. En härlig frenesi hela matchen igenom (förutom den sedvanliga 5 minutaren i början av andra) och jag kände igen de allsvenska takterna igen. Gött. Annars så var det som väntat Norrby som höll i bollen och ibland kom deras wingbacks runt för inspel men det var ganska lätt hanterat. I mitten var det stängt för trafik matchen igenom. Farligast blev det den gången vår backlinje inte stod i linje och Rexhepi fick en genomskärare till sig utanför straffområdet, men Harvey reparerade sin positionsmiss med att tackla ut inspelet. Sen kom Pllanas fullträff och då var känslan att det här kunde bli en mycket trevlig kväll. Andra halvlek var den första lik, förutom att Norrby tog inspelen i lite sämre lägen vartefter klockan gick, vilket våra gubbarna inne i boxen så klart tackade för. Det grönsvarta kollektivet ska återigen hyllas till max och det blir svårt att skilja ut 4 gubbar från resten när kvarnarna ska delas ut.

4 kvarnar Marko Johansson
Stod rätt, tog allt som inte försvaret hanterade och agerade med lugn. Nu när han får bättre hjälp av sitt lag runtomkring och i eget straffområde får han möjlighet att visa vilken bra målvakt han är.

3 kvarnar August Wängberg
Verkar alltid vara på rätt plats vid rätt tillfälle och får undan många farligheter med sin kropp, sitt sinne och sin själ.

2 kvarnar Carl Nyström
Vårt låga försvarsspel är som klippt och skuret för 1,93 cm Calle.

1 kvarn Leonard Pllana
Får en kvarn för det fantastiska skottet som blev segermålet. Fy fan vilken praktträff.

Efter matchen bjöds det upp till dans och sång på stallets takterrass och skålandet fortsatte långt in på natten för alla semesterfirare. Nya tag på lördag. Kom då och kolla på GAIS. Det är kul.