Norrby hemma

Det är dags för hemmamatch igen och mycket har som bekant hänt sedan förra gången det begav sig. Ny tränaruppsättning, äntligen en seger och en sanslös ekonomisk stöttning från det grönsvarta kollektivet för att nämna det viktigaste. Som tidigare påpekats är den enda vägen framåt tillsammans och nu gäller det att ge maximalt stöd även på hemmaläktaren i nittio minuter oavsett hur spelet ser ut på planen eller vilket resultat som uppenbarar sig på tavlan. Så släpp fjärrkontrollen, kom i god tid och sjung fram våra atleter i solskenet.

Gårdakvarnens styrelse, tillsammans med alla andra supportergrupper, tar som tidigare annonserat plats med spannen vid Gamla Ullevi för att samla kontanter och mynt till GAIS.

För den som gillar att klä sig med stil så finns nu även en ny tour T-shirt samt den tvärsnygga 23års-tröjan med Gravem på bröstet att köpa. 200 kr för vardera och pengarna för dessa går som vanligt oavkortat till att stötta GAIS på samtliga bortamatcher under resten av säsongen oavsett plats, dag och klockslag.

Vi ses!