En miljon för GAIS framtid

Det grönsvarta kollektivet har under den senaste tiden visat sin styrka genom att gemensamt ställa upp när föreningen behöver det som allra mest. Villkorslöst har folk bidragit med stora och små summor för att ge GAIS förutsättningarna att även i framtiden vara en del av elitfotbollen. När alla i föreningen jobbar åt samma håll ger det resultat både på plan och i kassan.

GAIS Tifo, Gårdakvarnen, Makrillarna och Spirrkluben tar nu gemensamt initiativet för att de dryga 500,000 kronorna som idag är insamlade skall bli en miljon innan juli månad är över. Vi hoppas innerligt att alla sprider vårat initiativ och är med och bidrar efter förmåga.

I samband med hemmamatchen mot Norrby på onsdag och Syrianska på lördag, kommer vi att damma av den klassiska ”spannen” där samtliga intäkter går direkt till GAIS. Vi kommer att stå vid samtliga entréer och i området kring Gamla Ullevi och be om era kontanta medel. Det är med andra ord guldläge att tömma både spargris och plånbok!

Så, kom i tid till Ullevi på onsdag och stötta laget på uppvärmningen, ta med dig alla dina sparpengar och glöm inte att swisha GAIS när lönen trillar in.

GAIS on!