Tåginformation till premiären

Äntligen seriepremiär och oj vilken stor dieseldriven analvibrator vi slår på för att göra det här så trevligt som möjligt. GK har tagit fram en punktlista med sjukt viktig information om morgondagen.

Mellan 10.00 och 11.00 finns delar av styrelsen för att dela ut de sista tågbiljetterna. Vi kommer dela upp tåget i , gubb/familje- och partyvagnar. Det kommer vara väl skyltat så det är bara att hoppa in där ni känner att ni hör hemma.

Tåget avgår 11.35 från centralstationen och är framme i Trelleborg 14.15. Se till att ha käkat eller ta med dig något gött på tåget. Inga matstopp på vägen ner. Väl i Trelleborg marscherar vi direkt till arenan där du bör ha löst en matchbiljett innan för att underlätta publikinsläppet. Trelleborg kommer endast ha en kassa öppen och vi är jättemånga som ska in på Vångavallen. Förutom att tokstötta GAIS i 90+ tillägg rekommenderar vi dig att köpa ett eller flera av de grillspett Trelleborg erbjuder. Vi kommer nämligen inte ha några matstopp på vägen hem heller.

Efter matchen går vi direkt till Trelleborg centralstation där tåget tar oss hem 19.22 för att vara hemma i stan 22.30. På tåget kommer det finnas allt från kyld vuxendryck i varierande former till läsk att handla. Som vanligt gäller ett strikt förbud mot att ha med sig egen kyld vuxendryck. 

Ses imorgon, allihopa! //Styrelsen