Fortsätt stötta GAIS – Vinn signerad matchaffisch anno 2005

Glad lönefredag allihopa!

Vi har varit nere i Gårda-arkivet och grävt fram två inramade exemplar av den gamla matchaffischen som togs fram till det klassiska kvalet mot Landskrona Bois 2005, båda signerade av de grönsvarta legendarerna med de pensionerade numren 15 och 23; Fredrik Lundgren och Mathias Gravem.

För att få lite fart på och piffa till insamlingen av den sista femtedelen mot miljonen så kommer vi nu lotta ut dessa dyrgripar till två saliga gaisare som vill hjälpa moderföreningen ekonomiskt på vägen.

Som motprestation swishar ni Gårdakvarnen 105 kr (inklusive bankavgift 5 kr) på 123 281 11 98 och skriver Lotteri i meddelanderaden (namn och nummer syns ju i betalningen) eller sätter in 105 kr på vårt Bankgiro 635-5564 och anger kontaktuppgifter. Sista datum att vara med på lotteriet är söndag 8 september.

Alla pengar som kommer in går sedan raka vägen in på GAIS konto för fortsatt stöd enligt supporterföreningarnas tidigare uppmaning. För dramaturgins skull kommer vi redovisa intäkterna löpande på twitter.

Efter sista datum kommer vi leta fram en officiell person i GAIS som får dra ett par av era namn ur en hink under live-sändning. Eller något i den stilen.

Tack för ert stöd och lycka till!