AFC away 9 april

Just nu är det många som sitter och trummar otåligt med fingrarna i väntan på att fotbollssäsongen ska dra igång, på riktigt. Så även Gårdakvarnen. För att försöka råda bot på denna abstinens ger vi er redan nu möjligheten att boka in er på en av fotbollsårets absoluta höjdpunkter: Bortapremiären. I år kommer GAIS att möta ett av superettans mest underliga och underbetalda lag i en förort till Stockholm och alla i och omkring föreningen har skyhöga förväntningar på ett fett bortafölje.

Självklart kommer vi lösa det. Lördagsmatch och allt.

För dig som tvekar, tänk på detta: Den enda sättet för oss att påverka spelet under matchdag är att ställa oss på läktaren och sjunga och skrika för allt vad vår genomsnittliga lungkapacitet bär. Kanske är det vår sång som får spelarna att löpa den där extra biten när tröttheten sätter in. Kanske är det våra burop som får domaren att dra ett felaktigt rött kort på deras målvakt. Kanske är det just ditt spontana utrop av könsord som får motståndaren att tappa koncentrationen, missa bollen och snubbla. Så häng med och ta kontroll över händelserna.

Värt att notera är att denna resa kommer gå för det finfina priset om 300 kr. För att Gårdakvarnen ska kunna erbjuda lågprisresor till landets alla hörn erbjuder vi även möjligheten att införskaffa kyld dryck ombord på bussarna. Det är viktigt att ni som medresenärer inte fyller bussen med egna sockrade och lagrade drycker utan i första hand väljer Gårdakvarnens utbud för att släcka er törst.

Med detta sagt så hälsar Gårdakvarnen alla varmt välkomna att åka med och tokstötta lördagen 9 april.

COYG!

Vad: Bortapremiär
När: Kl 09:00 den 9 april
Hur: Med buss
Vart: Samling vid ”Shell” Nils Ericson
Pris: 300 kr