Träningspremiär och medlemsmöte

Futsal i all ära, det kan vara trevligt att sitta inomhus i värmen och kolla på en sport som har vissa mindre likheter med fotboll och träffa några vänner med GAIS-sympatier även under vinterhalvåret. Men vad är Lisebergshallen mot Valhalla, 20 graders värme mot nollgradigt och vad är en avslagen stämning mot alla de förhoppningar som automatiskt brukar komma lagom till den första träningen och de första träningsmatcherna.

På lördag klockan tio drar den alltså äntligen igång, fotbollssäsongen 2016. GAIS har tagit till sig av förra årets kritik från GK och lägger i år första träningen på en helgdag. Så se till att ta på er era kallaste sneakers, er snyggaste GAIS-halsduk och kom ner till Valhalla och frys. Värm er med bulle och kaffe från GAIS Tifo som precis som under förra årets försäsong sköter en liten kiosk med deras egengjorda bullar och träffa de vänner du saknat sedan senaste bortamatchen!

GAIS passar dessutom på att ha ett medlemsmöte senare samma dag, klockan 12 på Gamla Ullevis presscentrum. Ta er dit och utnyttja er demokratiska rätt som medlemmar att styra föreningen, och få svar på de frågor ni har. Passa dessutom på att köpa årskort och lösa medlemskap i både Gårdakvarnen och GAIS!

Alltså: 

Valhalla 10:00

Gamla Ullevis Presscenter 12:00

Väl mött!