Bortse tidigare kvasipepp, framstupa sidoläge med huvudet i ugnen framöver

gunDet här var egentligen menat som en nyhet. En nyhet som gick mer och mer över till en krönika i mitt lätt uppretade sinne av misär. Det är nämligen svårt att försöka skriva något som ska få en själv – och kanske några till, att peppa igång när man innerst inne mer känner för att ta ett rejält jävla kvartsamtal med vissa spelare i laget än något annat. Det går inte att låtsas hetsa igång någon form av känslor inför matchen när ilskan är så mycket större mot vissa människor inom ledningen än mot nåt pissigt motståndarlag. Det går bara inte.

För uppriktigt talat så skiter jag faktiskt fullständigt i att det är ett derby på måndag. Jag skiter fullständigt i blåvitt. En homosexuell eunuck på Wandas skulle inte kunna bry sig mindre än vad jag gör om deras tabelläge. Det är match och jag ska stötta dom i GAIS som gör sig förtjänt utav det. Resterande truppmedlemmar kan lika gärna spela i ett blåvitt ställ. Jag bryr mig just nu om två jävla saker; spelare med hjärta och klubbens existens 2013. Det sistnämnda hjälper du bäst till med om du köper din biljett på bortasektionen. Så gör det nu för helvete. Dravel så som ’om vi vinner derbyt räddas säsongen’ eller dylikt kan dra år helvete. På måndag handlar det om att visa vissa spelare att vi aldrig tolererar folk som viker sig ner. Flertalet kan i mitt tycke redan börja packa idag. Vad det sen blir i matchen är för mig närapå oväsentligt, det är liksom redan dags att fokusera på GAIS 2013 och vilka revir vi ska pissa in då.

Det kommer att bli många långa jävliga år framöver. Igen. Resan börjar på måndag, klockan 14:30 på Gamle Port. Farbror blå vill att vi går tidigare då dom får pungvred när GAIS och marsch används i samma mening. Var där i god tid. Buffé till de första 50 idioterna som tagit ledigt från jobbet finns. Dryck finns. Häng finns. Du behöver inga ursäkter. Var där.

Det är inte kul. Det är inte skoj. Det är fan inte roligt. Det är blodigt jävla allvar. Allsvenskan ska ångra att vi försvinner, Superettan ska ångra att vi kom. Den som inte följer med var aldrig gaisare från första början. Det är dags att stöka som om klubben inte finns imorgon.

Nu kör vi.

/Bornet