Medlem 2024

 

Avgiften för medlemskap i Gårdakvarnen 2024 är 250 kr för vuxna och 125 kr för ungdomar (t.o.m. det år man fyller 18). Familjemedlemskap går loss på 500 kr. Det innebär att två vuxna och barn under 18 år boende på samma adress får varsitt medlemskort och varsin pin.

Det går så klart även bra att lösa medlemskapet personligen i samband med våra möten, pubuppladdningar eller bussresor.

Vill du ha ditt medlemskort hemskickat så finns den möjligheten på vår webshop: http://gardakvarnen.quickbutik.com/

Om Gårdakvarnens klackförening

Gårdakvarnen är den oberoende klackföreningen. Gårdakvarnens medlemmar är de gaisare som står för ett tungt läktarstöd till våra hjältar på planen, både hemma och borta.

Hemma i Göteborg samlas Gårdakvarnens medlemmar på John Scott’s Stables på Kyrkogatan inför varje match. Varje år kommer vi att fortsätta med intressanta hedersgäster och gemensamma avmarscher till arenan. Ibland kommer DJ:s att spela musik som smakar bra och här säljs även medlemskap och föreningens souvenirer. Som medlem i Kvarnen erhåller du dessutom en framförhandlad rabatt på öl och mat ur pubens urval. Gårdakvarnens styrelse gör allt för att våra medlemmar skall få det så bra som möjligt.

Framför allt är Gårdakvarnen föreningen för resande gaisare. Bortaresandet har sedan 70-talet varit en viktig del av GAIS identitet, och även om vi inte alltid är det största resande supporterföljet i Sverige idag så är vi det största sett i relation till hur mycket hemmapublik vi har. Gårdakvarnen arbetar alltid för att utöka och förbättra bortaresandet.

Med Gårdakvarnen så är själva resan en del av upplevelsen tack vare vår dialog med bussbolagen som gör att vi alltsom oftast löser kvalitetsresande och ibland med riktiga lyxbussar.

Gårdakvarnen tar fram de stiligaste och coolaste souvenirerna. Kläder du kan bära med stolthet även när det inte är match.

Gårdakvarnen deltar aktivt i möten med GAIS, arenagrupper och debatterar i vissa fall även i media. Alltid med klackens och läktarkulturens bästa som prioriterad fråga. Som medlem i Gårdakvarnen ger du vår röst större tyngd i dessa sammanhang.

Ett medlemskap i Gårdakvarnen ska vara ett aktivt val. Våra medlemmar är medvetna gaisare som tycker att Gårdakvarnens existens är viktig. Gaisare som stöttar vårt arbete, vare sig det är aktivt genom resande och pubbesök eller passivt med ett medlemskap tecknat hemifrån soffan.

Tycker du att det känns bättre kan du även lösa medlemskapet personligen i samband med våra möten, publaddningar eller bussresor. Vi är tacksamma över att slippa kontanthanteringen i den mån det är möjligt. Kvitto erhålles givetvis inte.

Förutom att vi vill ha dig som medlem i Gårdakvarnen vill vi att du även ska vara medlem i GAIS av framför allt två viktiga anledningar:

1. GAIS är nummer ett. Utan GAIS finns det ingen identitet, ingen stil, klass och tradition att kämpa för. Som medlem i GAIS stöttar du klubben, inte bara genom avgiften du betalar in utan även genom att ett stort antal medlemmar lockar fler och större sponsorer till föreningen.

2. Våra medlemmar utgör ett bålverk mot smaklöshet och traditionslöshet inom Gaisfamiljen. Som medlem i GAIS kan du påverka föreningens riktning genom din röst på årsmötet och då är det givetvis viktigt att så många stiliga och vettiga gaisare som möjligt är med.

Betalar du via Internet eller Swish så var noga med att mejla in dina uppgifter till styrelsen@gardakvarnen.se