Vi har en krog!

En öl innan matchen, eller kanske tio öl efter matchen. Ett ställe att samlas på och hänga. Ett andra vardagsrum dit man alltid kan gå och stöta på likasinnade grönsvarta själar. Allt det här har vi i styrelsen saknat oerhört sedan vi bröt med Gamleport. Vi har med ljus och lykta letat efter ett alternativ – och tro oss, det är allt annat än lätt att hitta en krog som vill ha ett samarbete med fotbollssupportrar.
Men efter många slingriga vägar och en lång rad av nej från stadens krögare fann vi tillslut vårat vattenhål! John Scotts Stables på Kyrkogatan.33 (Bara ett stenkast från Harry Hjörnes).
Inte nog med att krogen nu är ordnad så har vi även fixat fram något vi velat göra länge, en liten guldkant i pubtillvaron för våra kära medlemmar. Denna guldkant kommer i form av medlemspriser i baren!
Mot uppvisande av ditt GK-medlemskort får du:
50 cl öl för 35:-
50 cl öl och hamburgertallrik för 125:-
Och som extra bonus gäller inte dessa priser bara på matchdag – de gäller alla dagar i veckan!
Väldigt viktigt är att man måste vara medlem för att få handla till dessa priser. Man får alltså inte låna ut sitt medlemskort till någon som inte är medlem och låta denne handla till samma pris. Man får inte heller köpa flera öl på sitt medlemskort och sedan bjuda till folk som inte är medlemmar. Om vi märker att sådant sker så kommer vi behöva sluta med medlemspriserna.
Väljer man att inte vara medlem i GK så har man också valt att dricka dyrare öl på puben.

Nu på lördag blir det premiär på Stables med start från 12:00!
Gårdakvarnen har tilldelats en egen våning av John Scotts (Våning två) och det är där vi kommer hålla till framöver. På lördag kommer vi döpa vår våning. Alla medlemmar får lämna in förslag och rösta under uppladdningens gång – och innan vi tar oss till Valhalla så kommer ett namn gå vinnande ur striden! Detta namn kommer sedan bli det officiella namnet för vår våning och uppladdningskrog.
Förutom detta så släpper vi vår nya, extremt stiliga t-shirt!
Malice och Ness har rotat fram sin bästa krogpremiärmusik i skivväskorna, så dyk upp nu på lördag och ta en öl till medlemspris i baren (eller se till att bli medlem på plats) – så krossar vi ÖIS av bara farten!

Vi i styrelsen vill också informera om att om något klotter eller klistermärken dyker upp inne på krogen så kommer John Scotts omedelbart bryta samarbetet med GK. Vi hoppas därmed att vi alla kan hjälpas åt så att detta inte sker. Vi har f