Uppladdning på Gamle Port!

På söndag gäller det, då bärgar GAIS sin första trepoängare den här säsongen, det gör dom med DIN hjälp.

Uppdaterad 21/4

På söndag slår Gamle Port återigen upp dörrarna för oss Gaisare, vi kommer att finnas på GP från 11.30 ungefär. Det bjuds på buffé till de 50 första gästerna. Något som har varit väldigt uppskattat hittills. Så är du hungrig – var i tid.

Går du omkring och säger att du är gaisare i skolan och på jobbet? Att det inte går så jävla bra just nu men att det vänder? Att Mervan är på gång nu och snart visar Wanderson vilken bra spelare han egentligen är? Då ska du fanimej till Gamla Ullevi på söndag och visa ditt stöd och dessförinnan umgås med likasinnade på Gamle Port. Ät mat, ta en bärs för 39 spänn, tjöta lite och kanske kommer någon överraskning från Gårdakvarnen.

Hur som helst är det 11.30 söndagen den 22e April du ska lägga på minnet. På plats kan du även teckna medlemskap i Sveriges snyggaste supporterförening, om du är en sån som kommit med ursäkter fram tills nu om varför du ännu inte pröjsat in ynka 200 spänn till Gårdakvarnen för att visa ditt stöd.

Vi kan nu avslöja att vi fått klart för finbesök, våran stabila mittback, hårdingen från öarna i väst kort och gott vår brittiska favorit Calum Angus som helt felaktigt är avstängd p.g.a en ”målchansutvisning” bara huvuddomaren såg nere i Helsingborg. Detta gör dock att han är fri att gästa Sveriges bästa supporterförening Gårdakvarnen på Gamle Port och kommer att intervjuas vid 13.30 av Gårdakvarnens svar på Oprah, Skavlan eller Malou.. eller vafan.. han e fan bättre än alla de där tillsammans, David Landerin!

Vi ses på matchen!