Tåg, Bussar och biljetter

Vi tar det minst tråkiga först. Det går inte att köpa biljetter i spärrarna uppe i Gävle, köp därför din biljett via nätet nu om du inte har bortakortet. Köp din biljett på: https://event.webbiljett.se/geflefotboll

 

Det lite mer tråkiga nu är att vi har fått ungefär 15 st avhopp från resan till Gefle inom den sista veckan, det är alltså mer än 10% på något sätt måste vi få ordning på detta för det blir ohållbart för oss som försöker planera resorna när så många hoppar av med kort varsel och dåliga ursäkter. Egen begravning alt. pungbråck är enda giltliga anledningar.

Så till en ännu mer tråkig grej, uppe på all skit just nu så verkar inte Gårdakvarnen och Gefle-resor gå hand i hand direkt. Detta innebär att vi idag nåddes av beskedet att våran limobuss har pajat och är inte disponibel på söndag. Det jobbas i detta nu på att försöka få fram en ny men inget är garanterat. Därför kan det komma att bli en vanlig buss på söndag.

Om man ska se något positivt i detta är det väl att vi förhoppningsvis slapp samma sak som hände för två år sen mot just Gefle när våran splitter nya buss pajade i höjd med Vårgårda. Vi beklagar oss givetvis lika mycket som ni säkert gör.

Därför är det nu öppnat för fler platser, så anmäl er nu och ta de sista platserna. Ni kommer att kunna betala resan med kort ombord på bussen på söndag om ni önskar.

Nu till det värsta av allt: Inte nog med att vi har ett jävla oflyt på planen, vi har också en märklig skara supportrar. Vi undrar hur det kan komma sig att 300 personer ställer upp i Hammarcupen, hur 1000 personer åkte med till AIK förra året men att ynka, sketna 100 personer anmäler sig till ett tåg till Malmö mitt i semestertider?

Som ni säkert redan har förstått blir tåget alltså inställt, det tycker vi är för jävla tråkigt och för jävla dåligt. Samtliga som inte köpte sin biljett bör rannsaka sig själva. För de som köpt sin biljett kommer den att gälla som biljett + ev. någon överraskning för de bussar vi istället ordnar fram. Vill man inte åka med på bussarna får man helt enkelt byta in sin biljett och få pengarna tillbaka. Önskar du göra detta ber vi dig att maila oss på styrelse@gardakvarnen.se så att vi har koll på hur många som inte längre vill åka med och stötta GAIS nere i Malmö.

PS. Tack vare att vi supportrar är så värdelösa att laget underpresterar och att Strömbergsson är värdelös utgår heller inga kvarnar, vi gör som ni, vi skiter i det. DS.