Malmö Borta.

Gårdakvarnen arragenrade i vanlig ordning en efter omständigheterna lyckad resa till Gävle. Vi skall nu försöka oss på att göra densamma till Malmö. I Malmö husserade den mycket kända homofilen Edvard Persson under nästan sjuttio år och satte skräck i stades barn. Ni som var med i Malmö förra året vet numer hur utkanten av staden ser ut, förra årets chartertur med buss runtom Malmö går till historien som det särklass mest misslyckade polisiära arbete som undertecknad någonsin skådat.

Men det som vi i Gårdakvarnen ofta glömmer är fotboll och det kanske inte är så konstigt. GAIS har under den gångna säsongen spelat en fotboll som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Det är dags att det händer något nu. Vi måste vinna. För att GAIS skall vinna behövs du, du kan vara den som gör skillnad. Jag var en av dem som skrek mest efter förlustmatchen mot Örebro, jag tyckte att spelarna skulle få veta hur mycket mitt hjärta blödde efter förlusten. Några dagar senare, helgen efter satte jag mig tillsammans med 40 andra idioter och åkte till Gävle och stöttade GAIS. GAIS kämpade till sig en turlig poäng i en match som likväl hade kunnat gå åt andra hållet. Kanske var det vi som gjorde skillnaden. Vi tillsammans kan vända det här. Det låter kanske klichéartat och säga det men vi måste tro påvårt lagbygge, tro på att Axén & Co kan fixa det här. Det blir förmodligen ingen lätt match mot Malmö, det mesta talar emot GAIS på måndag men vi måste göra så gott vi kan. Vi har varit i liknande situationer förr och klarat oss.

Ni som köpt en tågbiljett gör bäst i att ta med den och använda den. Din biljett är alltså en värdehandling, tag med denna eller pynta 300 nya. Har du fått förhinder och inte kan åka med till Malmö maila då Styrelse@Gardakvarnen.se med din ursäkt. På förra resan fick vi i runda slängar 10% avhopp. Det är inte okej. De enda ursäkterna som godtas är egen begravning alt. pungbråck (läkarintyg eller dödsattest skall bifogas i avbokningsmailet). Så har du varken pungbråck eller en egen begravning så får du alltså inte några $ tillbaka.

Bussen kommer att lämna Shellmacken vid Nils Ericssonsterminalen klockan 13:00, vi siktar på att vara nere i Malmö mellan 16:00-16:30. Väl i Malmö kommer vi att sitta på ett ställe beläget på stortorget som heter Centiliter och Gram. Dem välkommnar oss med en härlig uteservering och ett gött häng.