Resan med stort R

Då var det äntligen dags för den mytomspunna sundsvallsresan. Resan med stort R. Resan vi vet att du absolut inte kommer vilja missa.

Så vad är då grejen med den här upphypeade resan undrar ni…

Grejen är inte bara att vi skall åka buss till Sundsvall, vi skall även övernatta på ett hotell beläget i den absoluta stadskärnan. Eftersom vi i Gårdakvarnen inte vill att någon skall åka snålskjuts på andra som faktiskt stödjer oss genom att vara medlemmar så kommer den här resan enbart att vara öppen för Medlemmar.Det här är från vår sida ett sätt att visa vår uppskattning till er som valt att bli medlemmar.

 

När vi planerade den här resan så ville vi att den skulle bli så bra som möjligt till ett väldigt förmånligt pris. Vi har redan därför  bokat hotellrum vilka kommer att ingå i priset. Hotellrummen är av enklare modell med två sängar samt en bäddsoffa. Eventuella rumskonstellationer kommer att avhandlas på bussen. Har du speciella önskemål vg. att maila dessa omgående till Linus@Gardakvarnen.se.

Vår resa startar som vanligt ifrån Shell vid Nils Ericssonsterminalen, denna gången inte så tidigt som vi annars är vana vid. Vi kommer att lämna Göteborg sent på fredagskvällen. En specifik tidpunkt kommer att meddelas så snart som möjligt. Men ett hett tips stalltips är någonstans mellan 21:00 och 00:00.

När vi rullar in i Sundsvall så stannar vi vid hotellet för att checka in. För att er anmälan skall vara gilltlig så skall PERSONNUMMER Inklusive de fyra sista samt MEDLEMSNUMMER anges i kommentarsfältet (ex. 1985-01-21 1494 – 23). Vi kommer att granska kommentarerna i takt med att vi får in anmälningar. Märker vi att detta inte efterföljs så kommer din plats att tas bort och ersättas med eventuella reserver. Här sker inga undantag. Observera att Gårdakvarnen inte finner något intresse i era personnummer och kommer därför inte att spara dessa.

På bussen kommer några enkla förhållningsregler att tas upp. Ordförande Carlsson kommer att genomföra en passkontroll och jämföra personnummer med våra listor. Har du likt en viss målgörarpeter uppgett någon annans person och/eller medlemmsnummer förbehåller sig Gårdakvarnen rätten att slänga av och stänga av dig från framtida resor.

Vi kommer att erbjuda lite enklare måltidsersättningar, drycker och gårdaknark på bussen för att försöka tillfredsställa våra resenärer i den mån det går. Allt detta till ett mycket humant pris.

För den här resan skall vi ha 700 riksdaler. Det låter och är väldigt billigt. Eftersom vi har ett hotell att betala och detta sker i förskott så behöver vi ha in pengarna på kontot så fort som möjligt. Pengarna skall oss tillhanda senast den 31a. Men vi ser gärna att pengarna trillar in så fort som möjligt.

Vi reser hem tidigt på söndag efter en förmodad välbehövlig hotellfrukost.

En lång nyhet, jag har säkert glömt något. Jag kommer att fylla på med information allt eftersom.

Vid frågor kontakta mig på Linus@Gardakvarnen.se

Gårdakvarnen har även skaffat sig en egen twitterkanal. Gardakvarnen96 följ oss där för att få snabb, rolig och matnyttig information.