Omstart och tågbiljetter

På torsdag är det omstart i Allsvenskan efter ett långt jävla uppehåll pga nån sketturnering i östeuropa. Och nu är det jävlar i mig dags att tagga till. Vårt GAIS har inte alls uppnått förväntningarna under våren och nu är det upp till bevis såväl på plan som på läktarn!

Som vanligt är snygga GK på plats på Gamle Port från 16-snåret (kanske ännu tidigare). Det kommer vara schysst häng, go musik, en solig uteservering och vi kommer dessutom kränga en jävla massa tågbiljetter! På torsdag är nämligen sista chansen om det över huvudet taget ska bli någon tågresa i år. Har vi inte sålt 100-talet biljetter till innan fredag morgon blir det tyvärr in och avboka tåget. Vi kan nämligen inte riskera Gårdakvarnens fortsatta existens genom att köra ett tåg där vi går tiotusentals kronor back. Så tjöta på alla dina polare att få tummen ur och visa nu att vi inte är några blåvita medgångsfittor. Detta jävla tåghelvetet ska fan rulla!

Hinner du inte till Gamle Port innan match så kan du även leta upp oss utanför Gamla Ullevi innan match, alternativt inne på läktarn där vi kommer gå runt i neongröna t-shirtar och sälja biljetter. Ett sista alternativ för bekväma soffpotatisar är att höra av sig till vår ambulerande biljettförsäljare Martin på telefonnummer 0702-617865. Han har lovat att vara tillgänglig hela helgen samt nästa vecka. Släng iväg ett sms eller ring och stäm träff med honom för att försäkra dig om din biljett innan torsdag!

På torsdag kommer det även finnas möjlighet att teckna medlemskap för er latmaskar som inte gjort det än.

COYG, krossa örebro!!!