TACK!

En del traditioner hör hemma i soptunnan, andra i en återvinningstation. En tradition som däremot är så otroligt värd att bevara är den när GAIS sopar mattan med öis efter GAIS-hjälpen.

Med det sagt menar vi inte att vidare uppmärksamma GAIS förmåga att göra ner seglarstövlarna efter en så massiv, kollektiv kulturpsykos som GAIS-hjälpen.

Vad som i stället förtjänar att stå i det stora, grönsvarta ljuset är ni, alla otroliga gaisare, som tillsammans med oss skapar helt unika GAIS-hjälpen. Tack till alla bidrag, stora som små,  vilka kommit från privatpersoner, företag, låtönskare, supporterfraktioner och ni som skänkt gaisklenoder. I år fick vi in 208 000 kronor som vi hoppas GAIS förvaltar väl.

Därtill ska även gäster och livartister hyllas för era visdomsord och musikaliska superatalanger. Det är alla ni som hjälper till att sprida legenden om vilken speciell klubb vi är och att det vi gör liknar inget annat. För det är faktiskt så som pungen så vackert beskrev det i slutet av sändningen:

”Jag tror vi har en jävla unik klubb i mångt o mycket när det gäller supportrar som är speciella, som är spretiga och det har alltid varit så. GAIS har speciella supportrar och det har vi fortfarande. Du är jättespeciell, David är speciell på sitt sätt, jag är ju speciell. Titta bara ut i lokalen, alla är ju speciella liksom. Det är fan inga medelsvenssons, det är ju brokigt, det har GAIS. Det tror jag inte andra klubbar har och det är en styrka samtidigt som det kan vara en nackdel. Man måste vara, och det har jag sagt förut, man måste vara lite avig för att bli gaisare. Det ser man ju. Många av de här svenssonkillarna och svenssontjejerna, de försvinner ganska snabbt för det händer ju alltid någonting som gör att det inte passar dem längre. Det tror jag är unikt för GAIS. Det tror jag inte någon annan klubb har. ”

Som sagt, tack för att ni finns. Vi ses på bussar och läktare i höst där vi fortsätter stötta våra grönsvarta atleter.

/Styrelsen och medarbetare kring GAIS-hjälpen