Tack!

Gårdakvarnen vill börja med att tacka alla inblandade i både vår förening och i GAIS för ett helt overkligt år. Tack för alla resor, tifon, fester, derbyvinster och andra minnen vi skapat tillsammans. Tack för gemenskapen vi åtnjutit tillsammans, och för att vi nu äntligen fått uppleva det här tillsammans med er.

Vi vill dessutom passa på att rikta ett stort tack till alla som var hjälpsamma och förstående efter bussolyckan igår. Några utav er förtjänar dessutom en extra stor eloge. Gänget som blev kvar allra längst i Jönköping, för att ni med så gott mod härdade ut tillsammans. Bergkvaras stjärnchaufför Louise, som utöver sin vanliga toppservice gjorde allt i sin makt för att få fram ersättningsbussar. GAIS, med Johan ”Redtop” Larsson i spetsen som omedelbart erbjöd sig att ta en eventuell nota för ersättningsbussar så att vi i Gårdakvarnen slapp tänka på ekonomin i situationen. Sist men inte minst, tack till Iggy Maghder som rymde från sjukhuset i Jönköping så att vi slapp ha dåligt samvete över att han blev kvar och missade festen. Vi älskar dig Iggy!

Mer än något annat är vi givetvis oerhört tacksamma över att ingen blev allvarligare skadad. Gårdakvarnen kommer i veckan börja reda ut situationen med bussbolagen, vi uppdaterar er när vi vet något mer.

Nu spöar vi Utsikten och följer bottenstriderna i både Allsvenskan och Superettan med leenden på läpparna. GAIS is going up.

Väl mött,
Gårdakvarnens styrelse