FAQ: Jönköping Away

Kommer det komma fler bussar? Nej, vi har försökt fixa nya bussar på många olika håll utan framgång. Platserna som ligger ute nu är de sista.

Räcker mitt bekräftelsemail som biljett på bussen? Ja, din bekräftelse är din biljett. Har du inte fått någon sådan så kontakta oss.

Jag har ingen matchbiljett. Är det för sent att lösa? Nej! En stor majoritet av norra långsidan (sektioner I, J, K, L, M, N, O) kommer att vara fylld av gaisare. Köp en biljett på någon av ovan nämnda sektioner!

Var kommer bussarna släppa av oss? Alla bussar går direkt till Krog & Co i centrala Jönköping där vi gemensamt laddar upp innan avmarsch mot Stadsparksvallen 11:30.

Är det bestämda platser eller kan man gå på vilken buss som helst? Det är inga bestämda platser! Fritt fram att välja vilken buss och plats man vill, men för smidighetens skull så åker du på samma buss både på dit- och hemresan.

Kommer jag som har bokat min bussbiljett på Gårdakvarnens hemsida åka på samma bussar som de som bokat på gaisisgoingup.se? Ja! Alla dessa bussar arrangeras ihop.

Kan jag lämna min väska på bussen under matchen? Ja, bussarna kommer att vara låsta under matchen. Med det sagt så tar Gårdakvarnen eller Bergkvara inget ansvar för om något skulle hända med grejerna som lämnas kvar där. Ett tips är att packa lätt.

För dig som åker redan på lördagen så kommer det finnas möjlighet att lägga in sin väska i en buss vid Krog & Co på söndag förmiddag.

OBS: Nya direktiv från polisen – väskor får ej tas med in på matcher, oavsett storlek.

Var åker bussarna ifrån efter matchen? Efter matchen så hämtar bussarna upp oss utanför arenan, vid eventuellt firande så väntar bussarna på oss.

Vi ses på söndag, heja GAIS!