Sundsvall

Är du inte redan medlem i Gårdakvarnen bör du bli det genast, för nu får alla medlemmar i Gårdakvarnen chansen att uppleva något bland det bästa livet har att erbjuda. För endast 800:- får du både en bussresa tor och en natt på Sundsvalls finaste hotell, Knaust. Anmäl dig nu! Mer information finns om du klickar in på ”läs mer”.

 

A19-5-varning-for-ren

Så var det då äntligen dags! En hel helg med världens sexigaste supportrar. Tidig lördag morgon den 2:a Augusti lämnar Gårdakvarnens buss Göteborg med destination Sundsvall. Ni som har vart med de senaste åren i Sundsvall vet hur fantastiskt rolig denna resa är.
Grejen är inte bara att vi skall åka buss till Sundsvall, vi skall även övernatta på ett hotell beläget i den absoluta stadskärnan. Eftersom vi i Gårdakvarnen inte vill att någon skall åka snålskjuts på andra som faktiskt stödjer oss genom att vara medlemmar så kommer den här resan enbart att vara öppen för Medlemmar. Det här är från vår sida ett sätt att visa vår uppskattning till er som valt att bli medlemmar.

Har du frågor? Vi har några svar här iallafall.

Jag är en segröv och är därför inte medlem i GK än. Får jag ändå följa med?
Ja. Med förutsättning att du blir medlem innan eller i samband med resan.

Hur billig är denna resan?
För endast 800 svenska riksdaler får du en upplevelse för livet.

Kommer jag att få en kram av ordföranden om jag åker med?
Ja

Kommer vi att sova på hotel?
Elite Hotel Knaust tar emot oss med öppna armar.

Någon sa att det finns någon idolvinnare i staden?
Det stämmer. Kevin Walker kommer att agera som vår personliga piccolo när vi anländer till hotellet.

Denna resa är alltså medlemsexklusiv och kraftigt rabatterad. Är du ännu inte medlem så är det fan hög tid att du blir det nu. Detta vill du inte missa! 800:- för en bussresa t/r till Sundsvall med tillhörande natt på stadens finaste hotell! Bara det bästa är gott nog åt våra medlemmar.

Bussen lämnar Göteborg väldigt tidigt på lördagsmorgonen för att hinna upp till Sundsvall relativt tidigt så man hinner göra sig fin och sedan gå ut och härja runt på stadens nattklubbar eller barer. Efter en fantastisk natt så trycker vi i oss en välbehövlig frukost innan vi intar en pub, dricker några bärs, drar till arenan och kollar GAIS för att sedan sätta oss i vår buss för vidare hemfärd till Göteborg. Vi räknar med att vara hemma runt åttatiden på måndagsmorgonen.

Vi ser gärna att ni betalar denna resan i förskott då vi har ett hotel att betala. Normalt sett så har vi överséende med att ni betalar på bussen men för att gå runt så är det nästan en förutsättning att betalning sker till vårt bankgiro några dagar innan avresa.

Genom att betala till bankgirot sparar ni dessutom en hundring. Vilket innebär 2-3 bärs eller en vattnig grogg på valfritt uteställe.

Nu jävlar kör vi! Detta kommer bli bra!