Kvarnrapport Ängeholm hemma

Med strålande solsken och över 30 grader på kvicksilvret så var det med en njutande känsla man traskade mot Gamla Ullevi denna måndag. Efter ett uppehåll där man har levt i harmoni så var man dock ändå undrande. Har P-O fått in lite självförtroende i truppen? Ska vi kunna klara av att föra en match utan att släppa in ett dråpligt mål?

Såja! Fan vilken skön seger. Spelet såg bättre ut än på länge och det verkar som om P-O Ljung har fått ordning på laget. Jävligt tråkigt med Joel’s skada dock. Såg riktigt otäckt ut men det verkar som om det ändå gick helt okej. Kämpa Joel!
GAIS inledde ganska trevande men tog efterhand över matchen i den första halvleken. 0-0 i paus var ändå med lite mersmak efter flera fina målchanser. I andra halvlek tog det inte mer än någon minut innan Joel stack iväg på en djupledsboll. Kollisionen med målvakten var riktigt otäck och att se Joel ett tag ligga livlös på planen var riktigt otäckt.

Efter ett uppehåll på c:a 20 minuter så kom matchen igång igen. En blixtrande kontring där Petrit spurtar förbi Ängelholms försvarare för att sedan bli nersprungen i straffområdet resulterade i straff där Anderas Druggeinte gjorde några misstag. Tokglädje blandat med lättnad på sektion 23. Resten av matchen kontrollerade GAIS rätt okej och segern var klart rättvis.

Så… efter att ha svävat iväg i sann kvällstidningsanda så är det dags för lite kvarnar.

4 kvarnar Sandeep Mankoo
Jävlar vad bra denna killen kan vara. Placeringssäker, brytningssäker och har ett lugn i sitt backspel. Att han dessutom är rätt teknisk av sig gör det inte direkt värre. Riktigt bra match av Sandeep!

3 kvarnar Andreas Drugge
Kommer till sin rätt denna matchen. Rör sig över stora ytor och slår många fina passningar.

2 kvarnar Adam Eriksson
Ett geni när han får bollen.  Hittar alltid någon att passa och tvåfotaren är riktigt läcker!

1 kvarn Petrit Zhubi
Pigg! Utmanar alltid sin gubbe och fixar straffen genom en monsterlöpning. Tråkigt att han inte fick in bollen vid friläget i första halvlek, som även det var en riktigt fin prestation.

Det finns även flera bubblare till kvarnar. Ekunde, Malcolm och Joel till exemper.

På lördag kraftsamlar vi! Det känns verkligen som att laget är på gång och vi behövs alla. Oavsett om du STÅR på sektion 23, sitter på familjeläktaren eller frodar buffé i loungen. Publiksiffran mot Ängelhom var bedrövlig. Vad är alla? Det är NU vi behövs som mest.