Reseinfo

Som vanligt kommer det inför årets första resa in lite frågor. Eftersom det är tråkigt att sitta och svara på mail och sms får ni nu svaren i en fin liten sammanfattning.

Min kompis är anmäld på Magical mystery tour-bussen men jag var en långsam flane och är anmäld på den andra, får jag byta? Väl på plats på lördag morgon kommer vi att dela in bussarna i en lite mer högljudd och festlig buss, och en lite tystare och mer mysig buss, sen kliver ni på den buss som ni känner passar er bäst.

Ska jag ta med egen dryck? Nej, GK säljer som vanligt fuldryck för 20:- men nytt för i år är att du även kan köpa findryck för 40:-. Så det finns inga ursäkter kvar, lämna din egen dryck hemma till självbefläckelsen och köp din bussdryck av GK.

Varför går bussen så tidigt, jag ska festa på fredag och tycker inte även ni att det är jobbigt att gå upp en så tidig lördagsmorgon? Antingen intar du det famösa gårdatjacket, festar hela natten och kommer direkt till bussarna, eller så ser du till att oavsett när du går och lägger dig komma upp i tid, för du vill inte missa årets första bortaresa!

Finns det platser kvar? Ja, till både Gefle och Värnamo. Chansa och dyk upp på lördag morgon, någon brukar alltid försova sig.

Vad krävs för att bussen ska rulla till Gefle? Antingen 15 anmälningar eller att ni på Norrköpingsbussarna köper dryck till ett värde av 10 000.

Varför har jag inte anmält mig till Gefle? För att du är en flane.

Vad får jag om jag anmäler mig till en av de sista femton platserna till Gefle? En liten flaska Feigling och en puss av årets reseledare.

Vad kommer det spelas för musik på bussarna? Onkel konkel och Eddie Meduza på vägen upp, Jussi Björling och Lasse Holm på vägen hem.

Varför har bussarna i år Beatlesnamn? Varför frågar du ens en så dum fråga?