Kvarnar Assyriska

Efter en halvleks vattenpolo och världens längsta halvtidspaus får en back fyra kvarnar
Att damma av den gamla klyschan att lördagens maratonmöte mot Assyriska var en match med två halvlekar får anses rättfärdigat.
Den första halvleken, som förde tankarna till den första akten på Lösnäsvallen 1999, var nästan parodi på fotboll. Där GAIS envisades med att spela smånätt kortpassningsspel på ett underlag som inte tillät det. I den andra halvleken, med en betydligt torrare gräsmatta, fick atleterna ut mer av sitt spel. Dock så kvarstår problemet med att stänga matcher då oskärpan i avsluten verkar ha spridit sig till fler spelare än Joel Johansson

Kvarnredaktionen belönar följande spelare med kvarnar:

4 kvarnar

Jesper Florén

Lysande i sin första match sen derbyt, stänger sin kant helt. Fyller på bra i offensiven fläckfri matchen igenom. Stor bidragande orsak till att 1-0 ledningen under stora delar utav andra halvlek kändes ohotad.

3 kvarnar

Tommi Vaiho

Stod för några riktigt svettiga parader i den andra halvleken. Vaiho utstrålar ett helt annat lugn nu än vad han gjorde under början utav säsongen.
Årets andra nolla.

2 kvarnar

Mohammed Abdulrahman

Mommo belönas inte bara för sitt klassavslut på hans tredje mål för säsongen utan även för att han den här matchen såg betydligt rappare och alertare ut i steget och tanken än vad som varit fallet tidigare. Blir svårt för Linus att ta tillbaka sin plats i startelvan.

1 kvarn

Hampus Andersson

Härligt riv och slit på sin yttermittfältsplats, återigen assisterar Hampus till målet.