Kvalet

Vi vet inte hur det här kommer sluta. Vi vet inte hur bra Dalkurd är. Vi vet faktiskt inte ens vilken dag kvalmatcherna spelas på ännu. Men en sak vet vi, och det är att vi som säger oss stötta det här laget måste göra allt vi kan i två matcher för att vi ska klara oss kvar i Superettan. Ta ledigt, sjukskriv dig eller säg upp dig. Ingenting kan betyda mer än att stötta GAIS på plats i Uppsala. Dålig ekonomi ska inte få hindra någon från att åka, därför kostar resan bara 150 spänn. Har du ändå inte råd? Kontakta oss på mailen och kolla om det finns sponsrade platser. Har du råd med två platser, sponsra någon som inte har råd.

Det är så fruktansvärt tröttsamt att varje höst behöva kraftsamla och stötta det här laget trots att de knappt förtjänar det, men vi uppmanar, tillber och befaller alla som läser detta att ändå göra det. Vi är GAIS, och oavsett om det går åt helvete eller om vi lyckas reda ut det här så ska vi göra det tillsammans och framförallt göra allt för att det ska gå vägen. Anmäl er till resan nu genast och se till att de ni känner som också lever med förbannelsen att heja på GAIS också gör det.

Tillsammans kan vi kanske bidra till att rädda oss kvar i elitfotbollen, och lyckas vi inte med det så var vi åtminstone på den sista matchen GAIS gjorde i elitfotbollen på ett tag. Anmäl er nu.

Resan hittar du här: https://gardakvarnen.quickbutik.com/products/dalkurd-away

Sponsrar gör du här: https://gardakvarnen.quickbutik.com/products/sponsra-resa