Krossa bajen.

Arbetarderby? Haha. Bajen är lika mycket arbetare som det spelar sina hemmamatcher på Söder. Och det passar ju rätt fint, med tanke på att det snarare är ett landsortslag som vi möter på torsdag. Hur som helst skall det kraftsamlas! Häng med. >>>

Gårdakvarnen är, sin vana trogen, extremt tidig upp med info om denna match. På torsdag möter vi bajen vilket ändå får betraktas som en av årets hemmamatcher, bortsett ujs.

Vi kan räkna med många landsortare på plats i Göteborg, de lär kunna ställa ett tusental på bortaläktaren. Fullt ställ och stöd behövs alltså. På stan, på krogen och på läktaren.

Då Gårdakvarnen har sjukt svårt att få någon krögare att samarbeta med oss ens det lilla minsta, så lägger vi all kraft på att ge ett bra tryck i marsch och på Sektion 23, istället. Vi uppmanar till samling på krogarna kring Harry Hjörnes plats. Och då blir det förstås gamla bekanta ställen som Gamle Port samt Dubliner som gäller. Varenda jävel dit nu.

Avmarsch till arenan kommer att ske traditionsenligt från just Harry Hjörnes plats. Detta klockan 18.15 skarpt.

Gå på GAIS, diskutera med polarna vem det egentligen var som bajade på bajens buss, sjung så det ekar i betongen och give ’em hell.