Insamling till Karl-Alfred-Paket!

Att vår kära klubbs ekonomi har tagit några välriktade smällar har nog ingen missat. Så vad gör vi åt detta? Inte fan står vi bredvid och kollar på iallafall!Det är inte många privatpersoner som kan slänga upp 10 kalla på ett bräde, faktum är att inte ens Gårdakvarnen har det ekonomiska svängrummet att göra detta.

Med mantrat ”många bäckar små” startar vi nu en insamling för att kunna lösa ett (eller flera?) Karl-Alfred-paket. Det här är det minsta vi kan göra, Gårdakvarnen kastar in 2000kr som start och hoppas att siffran kommer växa.

Så om du känner att du har en slant att avvara, sätt gärna in den på vårat bankgiro 635-5564. Märk betalningen med ”K-A-P + Namn” så att vi kan redovisa vilka som stod upp för GAIS när det verkligen behövdes!

Det är säkert flera som undrar vad som kommer hända med biljetterna som följer med paketet. Oroa er inte, Gårdakvarnens styrelse kommer inte att ta dem för sig själva för att kunna äta tryffel och dricka bubbel under matcherna. Istället tänkte vi lotta ut dessa under pubsamlingar och bortaresor, kom gärna med andra förslag!

En för alla, alla för GAIS!