GAIS Tifo behöver din hjälp!

På grund av en privatpersons flytt kan vi i GAIS Tifo inte kan ha kvar vår gamla lokal så söker vi nu en ny, gärna redan innan premiären.

Hjälp oss hjälpa GAIS! Men viktigast är att vi kan ha den mer permanent än bara någon vecka eller månad. Det som är viktigt för oss med en lokal är att vi kan ha tillgång till den så ofta som möjligt, främst kvällar och helger och att vi har möjlighet att ha en egen nyckel så att vi inte blir beroende av en person som måste öppna åt oss under både omöjliga och möjliga tider. Vi behöver också ha möjlighet att lämna kvar tyg, penslar, färg och plast. Vidare önskas det att lokalen har en tom och slät vägg som möjliggör att man hänger upp tyg och skissar på detta.

Vi har inte några krav på att lokalen ska uppfylla någon standard förutom att det gärna får finnas en toalett. Självklart täcker vi alltid alla ytor med plast för att vara helt säkra på att det inte ska bli någon färg på golv, väggar och tak när vi målar. Lokalen behöver inte vara gigantisk, eftersom vi ändå får hyra idrottshallar när vi målar våra största saker.

Har du tillgång till en lokal som du tror kanske kan passa oss eller möjlighet att peka oss till annan person med en lokal som kanske stämmer på någon av ovanstående punkter så får du väldigt gärna höra av dig till oss på gaistifo@gronsvart.com.

Allt är av intresse. Förråd, lagerlokaler, klubbstugor. Tänk brett och hjälp till att ge oss förutsättningarna att stötta GAIS på bästa sätt från läktarhåll.