Inför lördag!

Den som väntar på något gott väntar nästan alltid för länge. Speciellt när det läggs en hel jävla svensk pissvinter emellan.
Men nu är det fanimig vår. Om än tidig. Men likväl vår.

Det är därför vi med lätt exalterad stämma, lite fukt i underkläderna och en jävla lättnad kan uppmana ni trötta vinderdvalande as att ta er till Valhalla på lördag och stötta laget till nästa seger. Just det, smaka på orden, nästa seger, laget är för tillfället inne i en jävligt vinnande trend sett till föregående år och cupen ska fan bli vår nu.

Innan matchen kör vi uppvärmning, med öl, ljug och sedvanligt häng på Il Professore vid Gamla Ullevi. Frod för den hungrige ska kunna erbjudas för ett rimligt pris och Gårdakvarnen jobbar därtill på att få dit lite gäster samt ev. andra småaktiviteter utifall att konceptet öl och häng inte är gott nog för några av er. Medlemskap och tidning för den som vill ha det kommer även gå att lösa.

12.00 slår portarna upp på Il Professore. Exakt lagom för en bakfyllebotande ölfrukost helt enkelt. Va’ där eller va’ blåvit. Nu kör vi.