Inför årets bortaresor

Vi kommer inom en väldigt snar framtid att börja lägga upp årets första resor. Och precis som förra året är det några saker vill vi att du tänker på, innan du anmäler dig

1  Boka alltid dig i ditt riktiga namn. Inga nick, tack.

2  Anmäler du flera personer samtidigt? Inga problem. Men skriv ut personernas respektive namn, alltså inte samma namn på t.ex. tre platser.

3  Tänker du avboka dig så gör du det i rimlig tid. Alla avbokningar som sker inom 48 timmar från avgång måste betalas med halva priset. (Undantaget om du har ett jäkligt bra skäl, typ egen begravning).

4  Betala gärna din resa i förskott till bankgiro 635-5564. Det innebär dels att vi slipper hantera kontanter på resorna, dels att du får ett billigare pris på resan.

5  Uppge ditt fullständiga namn samt destination på inbetalningen.

6  Gör inbetalningen minst två bankdagar innan avresa.

7  Struntar du i att komma i tid, eller avanmäla dig, kommer vi kräva in hela beloppet.

 

Missköter du något av ovanstående riskerar du att bli avstängd.

Så där ja, nu gör vi alltså om och rätt hädanefter. Nu till det lite roligare.

 

Ta med musik!

Ta gärna med musik till bussarna, i form av cd-skivor. OBS! Det är respektive reseledare som avgör huruvida den aktuella skivan förtjänar att spelas eller inte. Och då vi inte kan lova att vi håller koll på skivorna så rekommenderas brända sådana.

 

Ta bilder!

För att Gårdakvarnens medlemstidning 2015 ska bli något att ha så ser vi gärna att du tar bilder från årets resor och skickar till jon@gardakvarnen.se. Sunt förnuft gäller, dvs. kolla med personerna på bilden att de faktiskt vill figurera på bild, innan du skickar in bilden.