Genrep!

På lördag genrepar både GAIS och Gårdakvarnen, hur, när och var undrar du. Vi svarar på era frågor, dessutom svarar ”Frallan” i en kort intervju på våra frågor.

*”Frallan” är ett fingerat namn i denna nyheten.

Dagens huvudpunkt på schemat är så klart själva genrepet som äger rum 13.00 på Hjällbo-vallen och för er som är tidigt uppe på lördagen och vill hinna dricka något litet innan matchen gäller självklart En trappa upp, det vill säga andra våningen på John Scotts Stable på Kyrkogatan.

När GAIS avslutat sitt premiärgenrep, så påbörjar vi vårt genrep. Med drygt en vecka kvar till den första riktiga uppladdningen så genrepar vi på En trappa upp. Direkt efter matchen åker vi in till puben igen, där man som medlem i Gårdakvarnen får rabatterad öl och gott sälskap av andra gårdakvarnar. Ca 16.00 intervjuas de båda ljungarna om deras syn på säsongen som kommer och vad vi egentligen kan förvänta oss av GAIS 2015. Självklart går det att bli medlem på plats och även att anmäla sig till Degerfors borta. Vi räknar sedan med att både ni och vi blir kvar hela kvällen och låter det bli en helkväll i grönsvarta tecken! Nedan följer en intervju med Frallan om lördagens aktiviteter:

Hej ”Frallan”, det ryktas att du kommer till En trappa upp efter matchen på lördag?

Helt sant, jag kommer på lördag och jag kommer när jag tänker på hur bra det är på En trappa upp.

Hur länge stannar du?

Eftersom det stänger klockan två så är jag nog därifrån vid tre, halv fyra.

Vad ser du som det absolut viktigaste för GAIS just nu?

Att man köper ett årskort, blir medlem i både GAIS och Gårdakvarnen och framförallt att man anmäler sig till Degerfors borta!

Vad ser du som det absolut viktigaste för GAIS på lång sikt?

I fotbollsvärlden finns inget som heter ”på lång sikt”, det var något Wallin lärde mig och som jag står fast vid.

Vad kommer du sakna mest under 2015?

Att veta hur jag skall rösta och vad jag skall haschtagga. Frida Boisen har ju fått sparken.

 

Sammanfattningsvis, gå på de båda genrepen på lördag, och anmäl er till Degerfors borta nu!