Herbert Lundgren – En uppdatering

Som alla vet tog Calle Elfgren Nyström hem årets Herbert Lundgrén-trofé och hur ”skönt” är det inte att han fick ta emot det i samband med att han lämnade oss. Värdigt på alla sätt och vis är det.

Eftersom Calle hade hunnit flytta till stockholm när vi fick plakatet så fick vi helt enkelt posta det tillsammans med ett brev och boken ”vilka har Sveriges bästa hejarklack”, vilken han kan ha som manual nu när han bara är supporter. Vi publicerar brevet Calle fick nedan följt av hans svar på grejerna han tog emot samt uppmärksamheten som kommer med trofén plus lite till:

Hej Calle! Vi i GK vill med denna gåva gratulera dig till Herbert Lundgrén-trofén som du tar emot för andra gången. 

Vi vill också säga hur mycket vi uppskattar dig och din tid i vår förening. Senaste tiden har du säkert fått höra otaliga formuleringar som ger uttryck för egentligen samma känslor och uppfattningar om dig, och vi är inte säkra på ifall vi skiljer oss.
Vad som är viktigt för oss är att du från dag ett varit gaisare och det är något av det sista man tar för givet av en spelare idag. Många har försökt genom åren, men ger man det lite tid så ser man tillslut igenom honom. 
Du har visat att du är väl införstådd med klubbkulturen och varit en ambassadör för den.
Allt det där är såklart också ovärderligt, men direktkontakten med dig och hur den präglats av förståelse, respekt och hängivenhet är det allra viktigaste för oss. Något som vore omöjligt ifall du inte var och är en gaisare. En gaisare ska såklart ha boken vi skickat dig och den får ses som ett sista verktyg för att kunna kliva in i supporterlivet på riktigt. 
Hoppas vi ses snart. Du är värd alla avtackningar i världen och vi, gaisare emellan, vet att det blir något riktigt riktikgt stort när möjligheterna finns. 
Vi älskar dig / GK styrelse med medlemmar 
Hej alla Gaisare! Stort tack för priset. Det är en ära att vinna det en gång men att ta hem Herbert Lundgrentrofen igen känns stort. Jag kommer följa er och laget under året och hoppas vi ses när ni är på en match uppe i Stockholmsområdet. Jag vill även tacka för det fina brevet som skickades med och ni vet vad jag känner för er. Önskar all framgång till laget och att ni får ett roligt år förhoppningsvis på läktaren. Calle