Hemmapremiär!

Det känns lite sjukt att skriva det, men äntligen är det dags för Gamla Ullevi. I vanliga fall brukar det ju haglas skit över det mesta som har med den arenan att göra, men efter skärgårdsturnén och eventarenan känns det otroligt gött att äntligen få stega bort de 750 metrarna mellan ETU och Sektion 23.

Stallet står redo att ta emot törstiga och hungriga gaisare som vill ladda upp på vitaminer inför den kommande matchen och vi i styrelsen tar med oss 23årstischan att sälja till alla er som anmält er till festen och medlemskap går bra att signa upp sig på hos samma gäng. Dj Semlan och Dj Harrington står för musiken.

På gräsmattan kommer vi möta ett lag som är precis likadant som alla andra lag som spelar i Superettan 2019 och utgången kommer precis som vanligt vara helt oförutsägbar, men förhoppningen är att vi väger tyngre i de avgörande situationerna och sedan inte har halva laget avstängt till bortamatchen mot Halmstad. In och boka er till resan också när ni ändå är ute och surfar. Samt festen. Glöm inte att skriva upp er till festen ??? Var det något mer?.. Antagligen, men skit samma. Vi ses på fredag!

Gårdakvarnens 23-årsfest