Hammarcupen-info!

Hammarcupen 2024 går av stapeln på lördag!

Vi har hela 17 lag anmälda vilket är riktigt kul, dessa kommer fördelas ut i fyra grupper med fem lag i en av grupperna och fyra i resterande. Alla möter alla i gruppen och ettorna går vidare till semifinal.

Första matchen kommer att spelas 09:00 och dessa är 15 minuter långa. Som bekant så ska ditt lag bestå av åtminstone en person som kan hjälpa till att döma under dagen, därför är det också extra viktigt att ni är på plats i tid även fast ni inte lottas till att spela den första matchen. Anledningen till den tidiga starten av turneringen är för att vi ska hinna till Hjällbovallen där GAIS klockan 15:15 träningsspelar mot Vendsyssel.

Lottning var det ja, den kommer att livesändas på vår instagram på torsdag kväll. Missa inte det! Har du riktigt tur så lottas du in i samma grupp som din barndomsidol Mattias Gravem.

Ni som inte kommer att spela själva cupen då, varför ska ni ta er upp till GG denna lördag?
Jo, utöver den bländande fotboll som kommer spelas så kommer GK att tända grillen, servera öl och sälja merch. Vi har även löst en kanonspeaker, precis som ifjol.

Ryktet säger också att din favoritpodd Radio Rantorget kommer vara på plats för att göra, som det heter, bra jävla content.

Finalen är planerad att spelas 14:00 och efter den så hämtar bussen med destination Hjällbovallen upp oss. Du har väl inte missat att boka in dig?!

Väl mött,

Styrelsen