Hammarcupen 15 juli- Grupper, tider och allmän info

Imorgon smäller det! Och vädersiarna utlovar sol, sol och mera sol, så det finns definitivt inga ursäkter till att stanna hemma. Så här tänker vi oss dagen:

Kl 09:45: Samling för alla på Gaisgården. Vi startar dagen med att ge spelarna ett positivt välkomnande när de inleder sitt träningspass kl 10:00.

Kl 10:30: Första matcherna sparkar igång på konstgräset.

Ca kl 15:00 Final

De 11 deltagande lagen är lottade i följande två grupper:

Grupp A
FC Rummelsnuff
Getpung FC
Bagdad Bob’s
GIK Elite Squad
Gjengalliansen
Dynamo Kôrv

Grupp B
GAIS Tifo Kings
Kir & Company
Modigs Breda Grabbar
GAIS Tifo Queens
GAIS Trollhättan

Lag 1 och 2 i respektive grupp går vidare till semifinaler och samtliga lag kommer spela 4 eller 5 matcher beroende på grupp. Matchlängden är satt till 10 min för gruppspelet och 15 min för slutspel och matcherna äger rum uppe på konstgräsplanen som är uppdelad i två 7-mannaplaner. Schemat kommer att finnas på plats. Alla som agerar domare under dagen vet att de kanske inte alltid håller högsta internationella standard och vi ber därför alla som spelar att hålla gnäll och aggressioner på minimal nivå. Det är självklart strikt förbjudet att vara med i fler än ett lag eller byta plats under turneringen och så vidare. Överlag så ber vi alla att hålla en god nivå kring allting så kommer det här att bli ännu en fantastisk Hammarcup.

Grillen kommer tändas så att alla hungriga kombattanter och åskådare kan få sig en rejäl burgare att sätta tänderna i. Även vegetariskt kommer finnas på plats för den som gillar sådant. Läsk och annan kyld dryck kommer att finnas till försäljning i kiosken. Se även till att hålla det rent och inte slänga snus, cigg och annat skräp omkring dig.

Vi ses på Gaisgården på lördag!