Gårdakvarnen ställer sig bakom årsmötet och besluten

Gårdakvarnen vill börja med att säga att vi verkligen uppskattar årsmötet och de medlemmar som var på plats. Ett lååååååångt möte, med många intressanta diskussioner. Bra så.
Gårdakvarnens styrelse ställer sig bakom de beslut och synpunkter som fördes fram på GAIS årsmöte, måndag 25 mars. Vi vill med denna text också därmed till 100% backa upp den styrelse som nu tillträder och skall föra föreningen framåt, mot fast mark och en sund ekonomi med balans i fokus.

Vi är väldigt glada att motioner och förslag behandlades så seriöst av de medlemmar som var på årsmötet. Detta trots att mötesordföranden inte alltid gjorde detsamma. Medlemmarna nöjde sig inte med halvdana svar, utan tog varje fråga på allvar. Man sade också ifrån när en klar majoritet faktiskt ville bifalla motioner, snarare än hålla med styrelsens avslag.

Vi är vidare nöjda med att årsmötet bestämde att GAIS skall föra frågan om en legalisering av pyro och en bra användning av sådant. Att man inte tar den enkla vägen och rättar sig i ledet gällande ståplatsreducering. Och att den så viktiga 51%-regeln skall försvaras. Även om en majoritet beslutar annat har man som medlem i olika sammanhang alltid rätt att uttrycka sin åsikt och propagera för sina (ibland annorlunda) förslag.

GK kommer också framöver vara aktiva och delta i debatter och arbeten. Att 2013 kommer att innebära hårt arbete på alla fronter är det inte ens någon diskussion om. Vi kommer att vara med, hjälpa till, hojta till och stå upp. Nu jävlar bygger vi grunden grundligt!