GAIS Today – Ett nytt matchprogram från gräsrötterna

Gårdakvarnen vill här uppmärksamma alla Gaisare på att det inför matchern mot Norrby och Varberg kommer bjudas på någonting alldeles extra. För första gången på länge så kommer det att delas ut ett matchprogram inför avspark. Detta kommer som ett eget initiativ och är inget som vi i GK har tagit fram, utan är skapat helt från gräsrötterna. Så här skriver gänget i GAIS Today:

 Under några år har GAIS hemmamatcher saknat ett matchprogram, med allt vad det inneburit i att inte kunna kolla upp tröjnummer, graverande statistik om motståndarlaget med mera. Detta var vi några stycken som inte var nöjda med och bestämde sig för att råda bot på, vilket vi nu gör i form av GAIS Today. En tanke vi tog fasta på tidigt var att vi utöver det sportsliga även ville fokusera på supporterlivet kring GAIS.
“Vi” är ett resultat av gemensamma vänner där den ena hörde med den andra osv, vilket resulterade i en redaktion på 4 personer med ganska olika GAIS-bakgrunder. Trots detta har vi våran syn på supporterskap gemensamt och vi verkar tycka om varandras sällskap, som tur är. Men viktigast av allt är att vi går ofta och gärna på GAIS.  
 Bladet ska komma ut varje hemmamatch och görs ideellt, vilket ställer lite högre krav på oss både i form av arbetsinsats och finansiellt.  Är det så att man vill bidra till att skapa fler matchblad kan man swisha 070 149 53 41, gärna märkt GAIS Today.

 De kommer att dela ut matchprogrammet på John Scott och utanför Gamla Ullevi på lördag, så var där i god tid så du kan ta dig några extra minuter att suga i dig innehållet innan avspark. Vi uppmuntrar så klart alla att swisha en slant till dem, så de kan fortsätta sitt arbete.