Uppdatering! Extrainsatt årsmöte 24 januari samt lite gott snack med Banjo och Ingelsten

För att hinna med allt på smidigast möjliga sätt så kommer vi dra igång mötet kl 18:30 och sedan fortsätta med intervjuerna kl 19:00. Styrelsen kommer vara på plats från kl 18:00 och sälja medlemskap och annat gött . Har du sedan tidigare löst medlemskapet för 2017 så kan du även passa på att hämta ut ditt nya kort.

(och vem fan bryr sig om handboll?)

 

Folk!

I enlighet med årsmötets beslut så kallar Gårdakvarnens styrelse härmed till ett extrainsatt årsmöte. Detta behövs för att ta beslut i de punkter som inte kunde kunde fastställas vid ordinarie mötesgång. Detta riktar sig alltså till 2016 års medlemmar. Plats för detta är En Trappa Upp på John Scott’s.

För att göra det hela lite göttigare så har vi även bjudit in Benjamin Westman och Patrik Ingelsten på lite gott snack. Så har du några funderingar kring årets säsong och trupp så kan det vara väl värt att titta förbi. Våra förhoppningar är att ytterligare delar av tränarstaben ska hinna titta in, så ladda upp med frågor och funderingar.

Starttid är satt till kl 18:30.

Ni kan självklart lösa nytt medlemskap för 2017 på plats och passa på att träffa era förfrusna vänner på en extremt välkyld öl.

Vad: Extrainsatt årsmöte/Intervju(er)
Vart: ETU
När: 24 januari kl 18:30