Den enda vägen framåt är tillsammans!

Så skedde äntligen det som både vi och många andra ropat på ett tag; GAIS sparkade den sämste tränaren vi haft de senaste 25 åren. Vi i Gårdakvarnen ser ingen större mening med att älta vad han gjort och/eller inte gjort, inte just nu i alla fall eftersom vi har en mycket viktigare uppgift framför oss. Att entlediga Bosko var förhoppningsvis första steget, men att det första steget har tagits gör inte att de efterföljande kommer automatiskt, utan de måste vi se till att ta tillsammans.

Resterande 15 matcher handlar om en enda sak, att se till att GAIS spelar elitfotboll även nyckelsäsongen 2020 då tv-pengarna ökar dramatiskt. Därför krävs det att samtliga som kallar sig Gaisare sluter sig samman och bidrar med det den kan för att hålla oss kvar. Spelare, sponsorer, supportrar och styrelse måste tillsammans var och en göra sitt för att lösa detta. Därför uppmanar vi alla er som bojkottat på grund av Bosko att gå på resterande matcher och heja fram laget, vi uppmanar alla inklusive oss själva att stötta grönsvart i nittio minuter i samtliga återstående matcher oavsett hur spelet ser ut på plan, och vi uppmanar även dig som kanske vanligtvis inte går på så många matcher att ta dig till både Gamla Ullevi och att åka på bortamatcher och stötta laget. Det behövs kanske mer än någonsin!

Vi har öppnat anmälningar till en andra buss mot Degerfors. För att den ska rulla krävs minst 40 anmälningar vid lunchtid på torsdag. Gör er plikt och åk med till Degerfors på lördag, det finns för första gången på länge bra förutsättningar för en fantastisk resa med sol, bad, bärs och förhoppningsvis en spelmässig insats som är bättre än de senaste debaclen. Anmäl er här!

Vi vill också uppmana samtliga att komma senast 17:30 till nästa hemmamatch mot Norrby och att ställa er i klacken, oavsett om ni brukar göra det eller inte. Sjung sedan i nittio minuter, och bidrag med allt du kan för att vända trenden och hjälp oss att hänga kvar. Den enda vägen framåt är tillsammans!