Brinna ut i stil

Söndagen den 4:e november spelar GAIS sin sista allsvenska match på mycket bra länge. Motståndet står passande nog det snart icke-allsvenska laget Örebro SK för.

Gårdakvarnen har tagit beslutet att parollen ’gå ut med en smäll’ ska bli vårat ledord samt sammanfattning för 2012. Spelare pissar på fansen, ledare pissar på klubben, men fansen står fan alltid upp för klubben.

Därför annordnar vi nu, i förregi utav GAIS TIFO, en hejjävla resa till Örebro.

A.L.L.A. S.K.A. M.E.D.

Redan lördagen den 3:e annornar GK en buss upp till gnällbältet, då vi vet att det finns ett flertal medlemmar som önskat för göra en sista kaos- och stökresa. Boendet får man lösa själv, men hur svårt är det när biljetten tur och retur för blotta 350:- lämnar plånboken väl svullen för andra utgifter? Observera att vi dock endast accepterar betalning i förskott till vårt BG-konto!

På söndagen har Gårdakvarnen börjat med att boka en buss, men allt under tre får ses som ett rejält misslyckande, där de som väljer att ta det lite lugnare och inte ta del utav lördagens batalj antas vilja åka med. Eftersom detta är på en söndag har vi fått bussen ännu-ännu billigare och kan därför erbjuda en resa för helt vanvetttiga 200:- per resande.

Allt har gått åt helvete den här säsongen, det är liksom dags att ge igen lite.