Betala resan för stackarna

7-2 till IFK Norrköping idag, ett skrämmande resultat. Men jag skiter i resultaten, man kan släppa in 7 baljor, det kan man. När man offrar allt framfåt för att visa att vi inte ger oss. Men det var knappast fallet idag, inte mot Mjällby eller Syrianska heller. 15 insläppta mål på de fyra senaste matcherna. Vart fan är glöden ni visade i derbyt?

Jag var nere och såg haveriet nere i Sölvesborg och jag kunde ta det då, med lite ro och en nypa salt. Men inställningen ni sedan visade upp i fredagens hemmamatch mot Syrianska gjorde mig illamående, jag hade redan då lust att be er att aldrig mer bestiga fotbollsplanen i våra grönsvarta färger. Har ni någon jävla stolthet tackar ni nej till nästa match om ni blir uttagna och känner att ni inte kan ge 100% för GAIS, tacka NEJ för helvete. Låt en junior, mig eller vem fan som helst, som faktiskt VILL vara där gå in och köra.

Det ni spelare visade upp idag på nya idrottsparken får mig inte att skämmas, nej för det kommer jag aldrig göra som supporter över min klubb, jag kommer stå rakryggad imån och försvara min klubb. Min klubb som sagt, ni är inte min klubb, ni är bortskämda svin med för hög lön och för lite arbetstid. Har ni någon jävla heder ni som spelade och som tjänar 10x mer än vad vi som åker på era matcher och stöttar er gör så går ni in och betalar resan för de 30 stackare som satt sig på en buss och stått i pissväder och se er gå ut och lalla på planen.

Hade jag varit på plats idag, vilket jag nästan ovillkorligen är så hade jag med glädje gjort som Genoas supportrar gjorde förra året, tvingat er att ta av er tröjorna och lämna in dem, för det här är inte okej. Ta er en ordentlig funderare på vad ni sysslar med nu, inklusive Jan Mak och Roland Nilsson.

/ Ordf. Gårdakvarnen