Att ni inte skäms!

För andra gången på mycket kort tid är Gårdakvarnen nära på att behöva ställa in en buss pga för lågt anmälningsantal. Detta är ta mig fan skandal och oerhört pinsamt. Här går vi och mobbar våra gråvita arbetskamrater som allt som oftast får ställa in sina bortaresor av olika (alltid lika roliga) skäl. Och så är vi fan lika dåliga själva!

Vi har redan åkt ur, nu behöver man alltså inte ens ha ångest över själva matcherna, utan bara fokusera på att ha jävligt skoj! Näst sista bortaresan i allsvenskan på många år (antagligen), sista chansen någonsin att vara på plats på Stockholms stadion, bara en sån sak. Och ändå sitter folk och komponerar olika ursäkter för att döva sitt eget samvete och stanna hemma. Ni som fortfarande inte anmält er av andra skäl än ekonomiska: Skämmes för fan! Det minsta ni kan göra är att sponsra med en plats på bussen så vi slipper ställa in säsongens näst sista bortaresa.

Jävligt konstigt att vi är över 1000 gaisare som tar sig till stockholm och aik borta förra året och inte ens 2% av dessa är anmälda till djurgården. Är vi verkligen sånna ”evenemangssupportrar”? Åker bara när det vankas storsatsning och tåg och hela faderullan? Jävligt blåvitt i mina ögon..

Och sist men inte minst, till er äkta Gaisare som faktiskt anmält er: Nu gäller det att hjälpas åt att försöka tjata på alla ni känner! Vi behöver minst ett tiotal anmälningar inom den närmsta veckan för att kunna skicka iväg busshelvetet.

Visa att vi inte är några äckliga blowit-flanar, visa att ni är bättre än så! Åk med till stockholm den 22:e!