Äntligen hemmamatch

Efter den hemska förlusten mot Sirius på bortaplan är det på fredag dags för hemmamatch mot Athletic FC United.
Vi i Gårdakvarnen älskar fredagsmatcher, det finns ingen dag i veckan som är mer emot den moderna fotbollen än just fredagar!

Det är mycket folk som rör på sig, människor som berusar sig, förväntningar och vilda vindar i luften. Därför bjuder vi in er till ännu en magisk uppladdning en trappa upp, från och med 15:00 finns styrelsen på plats med souvenirer och medlemskap. (Glöm inte att visa ert medlemskort direkt när ni handlar i baren för att få handla till medlemspris).

Nu över till något jävligt tråkigt. När vi inledde samarbetet med John Scott´s var de tydliga med att ingen skadegörelse fick ske om vi ville kunna ha krogen som samlingsplats. Efter matchen mot BP hände dock just detta som inte fick hända. Viss skadegörelse skedde en trappa upp. Denna nota landar på 4500:- och kommer bekostas av Gårdakvarnen så att vi kan göra rätt för oss. Vi vill därför återigen upprepa att vara varsamma om vår krog. Var försiktiga med inredningen, och allt från självklara saker som klotter till minsta lilla klistermärke är totalförbjudet. Ser ni någon bete sig illa, säg till – eller säg till oss i styrelsen. Oavsett om det är en gaisare eller inte.

Vi ses på fredag!