11 maj – Gårdakvarnens 23-årsfest

Det är inte bara GAIS som fyller jubileum detta år. Det gör Gårdakvarnen också. 23 år, närmare bestämt. Detta ska nu firas på bästa möjliga vis med en redig fest! DJs, dans och grönsvart romans, hela natten lång på ett rökfyllt dansgolv.

Numret blev speciellt när Lennart Ottordahl 1999 utnämnde klacken som GAIS 23e spelare. Det kom senare att bäras av grönsvarta hjältar som Mathias ”Messias” Gravem och ifk-dödaren Eyjólfur Héðinsson innan det pensionerades och blev Gårdakvarnens hederströja. Klacken huserar ju som bekant i dessa dagar på Sektion 23.

Pengarna som blir över går till Sektion 23 och Gårdakvarnens bortaresor. Allt för GAIS, med andra ord.

Lördagen 11 maj är datumet du skriver in i din kalender och platsen är det fantastiska Berg 211 i Gamlestan/Bellevue. Gubbhörna med soffa och fotöljer finns för de som gillar att sitta och/eller gott snack eller bara behöver vila. Det finns även ett rökrum för den som pysslar med sådant. Bara en sådan sak.

För den smala kostnaden av 100 kr får du som är medlem tillgång till festligheterna. Är du inte medlem så kostar det 150 kr.

Men detta är inte allt. Ånej, vi har även tagit oss tiden att producera en riktigt fräsch 23-årsjubileums T-shirt med legenden Gravem som motiv (se bild). Allt i samma anda som vår klassiska Anniversary T-shirt från tidigare jubileum och denna köps självklart enbart på plats på festen. 200 kr går denna guldklimp loss för.

Så om ni trodde att ni skulle få gå in i någon slags mitt-i-säsongen-lunk där inget särskilt händer förutom att beta av matcherna i kalendern så trodde ni fel. Gårdakvarnen löser festen, allt ni behöver göra är att dyka upp.

Mer info och annat skoj kommer på sociala medier och här på hemsidan. Men boka dig redan nu och börja ladda för gott snack och tokdans hela natten lång.

Datum: Lördag 11 maj
Tid: 19:00-03:00
Plats: Berg 211
Kostnad: 100 kr för medlemmar och 150 kr för övriga gaisare
Djs och annat skoj: Mer info kommer
Bokning och betalning: www.gardakvarnen.eventsmart.com