Vilka är vi?

Vad är Gårdakvarnen? Gårdakvarnen är supporterföreningen för de riktigt hängivna. Föreningen för maximum GAIS support och för en brinnande läktarkultur!

Detta innebär att man står på läktaren tills första halvlek är slut innan man går och hämtar sig en öl! Det betyder att man inte lämnar i 40:e minuten för att sen komma tillbaka kring minut 55 i matchen. Det betyder att om man ställer sig i klacken så sjunger man, står upp för klubben och oavsett hur jävla skit det ser ut på planen så sjunger vi! För vi är Sveriges bästa hejarklack!

Är du Gårdakvarn så vet du detta, egentligen. Är du Gårdakvarn så vet du att det trycket vi har på bortaplan skall vara så mycket större hemma. Är du Gårdakvarn så vet du vad det innebär att inte förvänta sig framgång. Det gäller hela GAIS familjen.

Står du på Sektion 23 så köper du inte en öl till samtidigt som alla andra går tillbaka till läktaren i tid.

14 juni spelar vi nästa match hemma. Då skall vi stå på våra platser tills första är slut och vi är tillbaka på våra platser när andra börjar! Du är inte gaisare i tv-soffan eller i Ottorbaren, du är gaisare på läktaren med sång och solen i ansiktet!

Innan matchen imorgon så kommer vi att sätta oss på John Scott’s Stable och då är det inte avenyn som gäller utan kyrkogatan 33. Dom öppnar typ 12.