Utsikten! Halmstad!

Försäsongsmatchpremiär 2018-01-27 14:00

Den heliga stund äro kommen. Säsongens klocka klämta till var och en att snöra på sig sina nya, tunna och extremt välventilerade adidas-sneaks, ta sig ut i kylan, hoppa på spårvagn numero 1, 7 och/eller 8 och äventyra västerut. Där skola vi värma oss i varandras kamratliga hetta och kanske med en bengal eller två. Ja, ni förstår. På lördag är det f*n försäsongspremiärmatch. Och GAIS ska inleda säsongen med att krossa sitt egna farmarlag Utsikten på Ruddalen. Gott så.
Gårdakvarnen placerar sig på en strategiskt väl vald plats inne på arenan och säljer medlemskap till alla som vill säkra en plats i Sveriges snyggaste supporterförening, så passa på. Efter slutsignal dönar vi iväg till John Scott och analyserar vad vi sett och värmer våra frusna lemmar med lite fernet. Även där går det att lösa medlemskap om du av någon sjuk anledning inte lyckats tidigare under dagen.

För den som undrar så kommer Gårdakvarnens medlemmar att fortsätta avnjuta sällskapsdryck på John Scott’s Stable till förmånliga underpriser. En smärre prisjustering på ölen á 3 kr har dock skett till 42 kr/pint. Resten av priserna ligger kvar på tidigare nivå. Upplagt för ännu en smakrik säsong med andra ord.

Träningsmatch i Halmstad 2018-02-03 15:00

Gårdakvarnen drar iväg årets första organiserade bortaresa när Atleterna gästar Halmstad 3 februari. Lördagsmatch och allt, så vi passar även på att ta ett hederlig pubstopp inne i byn innan bussen tar oss vidare ut till spelplats.
Resan kommer alldeles snart upp på www.gardakvarnen.eventsmart.com. Då är det bara att gå in och boka sig på stubben. För sen blir det ingen lördagsmatch på bortaplan för ens i slutet av juli.

Avresa: Nya Ullevi, Skånegatan, kl. 10:00
Kostnad: 200 kr