Tåginformation till premiären – Inklusive bortakort

Ojojoj, snart är det dags för seriepremiär och som ni alla vet är det tåg som gäller som transportmedel. In och boka er genast om inte har gjort det redan. Fan vet när en likadan möjlighet kommer igen: gardakvarnen.eventsmart.com

Nu denna vecka kommer vi att fortsätta lämna ut biljetter till er som bokat och betalt er resa. På onsdag och fredag hittar ni oss på John Scott’s Stable kl. 17-20 med en kasse kuponger och det går bra att betala på plats. Vi kommer även att dela ut biljetter på lördag på centralen innan tåget går, men bara fram tills en halvtimme innan avfärd. Så vill ni få lite längre sovmorgon så rekommenderar vi att ni kommer till JS på onsdag eller fredag. Det kan även vara bra att förtydliga att det inte är de automatiska utskicken från Eventsmart som gäller som biljett. Det ska finnas en bild på ett tåg på biljetten och ha överlämnats till er av en av GKs stiliga styrelsemedlemmar.

Vår moderförening har även anförtrott oss med att dela ut bortakorten, som kommer till GG idag måndag, i samband med att vi lämnar ut biljetter till tåget enligt ovan. Så passa på att säkra ditt away day-kit för maximalt tok-gaisande resten av säsongen.

Vi kommer på traditionsenligt vis dela upp de två tågsetten i en gubb och en party-del.

Mer info kommer. In och boka er, kommer bli magiskt!