Mot miljonen-lotteriet och Halmstadskvarnar

Med en bit kvar till målet på en miljon insamlat till GAIS utlyste vi i Gårdakvarnen ett lotteri med målet att kunna putta in ytterligare några kronor till GAIS. För det fina priset 105:- kunde lotter köpas och i vinstpotten låg två affischer från det senaste året vi gjorde en bra säsong i superettan, nämligen 2005. De var dessutom signerade av två av hjältarna från samma år, nämligen Mattias Gravem och Fredrik Lundgren. Vi sålde 48 lotter och summan in på GAIS konto blir alltså 5040:-.

Innan det tråkiga men viktiga krysset mot Halmstad lottade vi så ut priset till två lyckliga vinnare, nämligen Fredric Johansson och Tobias Severinsson. Kontakta inte oss, vi kontaktar er.

 

Matchen då? Hamidovic krutar in bollar i J-Södra, JW i Ljungskile och lika ologiskt som det var att släppa dem var det att skeppa Dusan till HBK. Som vanligt lyste kreativiteten med sin frånvaro på vårt innermittfält samtidigt som Dusan styrde och ställde så länge som han var på planen. Vi har fortfarande svårt att skapa målchanser, men försvarar oss helt okej. En poäng här kan bli viktigt i slutändan, samtidigt som det är främst på hemmaplan som vi bör ta våra tre-poängare. Den tappade ledningen ger en lite bitter eftersmak även om vi sett till hur matchen såg ut bör vara glada med en poäng. Hur Halmstad kan ligga på den tabellplacering de gör med den truppen kan bara förklaras med riktigt dåliga tränare, eller är det kanske fansens fel?

4 kvarnar: Marko Johansson. Räddar oss flera gånger både vid 1-0 och 1-1. Hade firma Olsson-Andersen varit lite mer alerta på returen hade kanske räddningen innan Halmstads kvittering blivit värd ännu mer.

3 kvarnar: Carl Nyström. Vissa ledare är bra på att leda i medgång. Andra kliver fram när det blåser som hårdast. Följde upp den perfekta insatsen mot Brage med nytt stabilt försvarsspel och krönte insatsen med ett mål.

2 kvarnar: Henrique Moura. Vilken skillnad det är i försvaret sedan brassens intåg. Styr resterande försvarare och står nästan alltid rätt. Är dessutom lugn och trygg med bollen. Ett riktigt fynd.

1 kvarn: Paulo Marcelo. Springer och sliter och kämpar. Får inte mycket roligt att jobba med men ger inte upp för det. Funktionell teknik men ibland för många tillslag på bollen.