Kvarnrapport

Årets första kvarnar och även debut som kvarnrapportör! En premiärmatch i Värnamo på en söndag. Sexigare än så kan det väl inte bli? Det tyckte iallafall inte närmare 1000 GAISare som befann sig på plats på den pittoreska Finnvedsvallen. 8 bussar från Gårdakvarnen satte sin prägel tidigt på stan med ett gött pubstopp och en trevlig promenad till arenan.

Matchen i sig då? Det var inte bra alls faktiskt. Tamt framåt och oroligt bakåt. Försvarsspelet stämde inte på långa vägar överens med det vi har sett i Svenska Cupen. Mittfältet hamnade ofta fel och anfallarna fick en del ”lycka till” bollar att arbeta med. Dock så blev det bättre i andra halvlek när Joel Johanssom gjorde en efterlängtad comeback.

4 kvarnar
Tommi Vaiho.
Hade det inte varit för Tommi’s svettiga räddningar så hade Värnamo antagligen haft 2,3-0 innan kvitteringen. Lite otajmad någon gång med överlag en mycket bra match!

3 kvarnar
Joel Johansson
Kommer in efter paus och genast ser det bättre ut i anfallet. Springer och sliter som vi är vana att se honom göra. GAIS lyfte sig markant efter Joels inhopp.

2 kvarnar
Asgeir Börkur Asgeirsson
River och sliter med en fantastisk inställning.  En spelare man verkligen inte vill möta på mitten!

1 kvarn
Sandeep Mankoo
Sista kvarnen var rätt svår att hitta. Sandeep gör dock en stabil insats. Lugn bakåt och följer med i anfallen. Riktigt fin tackling i första halvlek som räddade oss från en farlig målchans.

Förövrigt fina och pigga inhopp av både Linus och Malkolm.

Tifot var i världsklass med rök i de vackraste färgerna. Bra jobbat gubbar!