Gårdakvarnen åker ända till Kalmar.

Ni som har hängt med i svängen förra året och även i år har otaliga gånger hört att den nuvarande reseledaren är den sämsta på väldigt länge, kanske till och med den sämsta. Detta slogs fast idag. Jag lägger mig platt på rygg. Jag är den sämsta.

Den som finner fotboll intressant vet säkert också att det har varit den där Champions Leauge idag, Chelsea mötte Barcelona i en i mitt fall ganska så svart match då min stream la av. Det är en av anledningarna till att denna nyhet har hamnat i kläm. Jag ber om ursäkt för detta och lovar att bättra mig.

Kalmar var det. Ja vi tänkte åka till Kalmar fredagen den femte, när jag kollar vilka som har anmält sig så ser jag med ett leende på läpparna som vanligt samma namn. Men det räcker dessvärre inte riktigt. Vi behöver minst 30 personer innan nästa vecka tisdag så se till att prata med dina polare, ju tidigare folk anmäler sig ju bättre blir det förr oss och i synnerhet mig. Jag lovar att bli en bättre reseledare om ni hjälper mig.

Vi tycker även att det skall löna sig att vara medlem i Gårdakvarnen därför har vi valt att subventionera priset för dessa.
Ni som är lite finare än andra (medlemmar) betalar 200:-. Ni andra vanligt dödliga människor betalar 300:- Priserna är om man väljer att betala in på vårat Bg tre dagar innan avresa. Betalar man inte på girot så kostar det 400:-, samtidigt som du ligger långt ner på kastlistan.

Bussen ser ut att lämna Göteborg klockan 12:30 för att hinna till Fredrikskan.. Guldfågeln Arena. Observera att tiden kan komma att ändras så ta en titt på hemsidan regelbundet för att se så att tidigare information inte har ändrats.