GAIS Julmarknad med GK

Gillar du kaffe och/eller spårvagnar har du nu en extra god anledning att komma förbi Gårdakvarnens bord på GAIS julmarknad. Där finns inte bara välklädda och välartade män och kvinnor att konversera med, utan även ett par nyproducerade grejer att spana in. Självklart i begränsad upplaga och till underpris.

En stilren kaffekopp med GKs logga på kommer att finnas, perfekt att stoltsera med i fikarummet. Med största sannolikhet kommer dina (eventuella) fotbollsantagonister till kollegor sätta kaffet i vrångstrupen när de ser den.

Vi har även tryckt upp en trevlig affisch med grönsvarta spårvagnar i A3-format (42×29,7 cm) som ni kan komplettera er tavelvägg med hemma eller nåla upp bredvid idolbilden på Martin Dohlsten.

Självklart så finns även lite annat smått och gott att hitta på vårt bord.

För den medvetne gaisaren, som så klart tycker att Gårdakvarnens existens är viktig, finns möjlighet att bli medlem för år 2019. Det ska alltid vara ett aktivt val att stödja GK och vill du signa upp så ska det inte enbart vara för bättre priser i baren på JS, utan för att du vill främja det viktiga arbete som görs på läktaren, på bortabussen och runtomkring, för en levande och brinnande läktarkultur. Väl värt en investering.

200 kr vuxen
400 kr familj
100 kr U-18

Medlemskorten finns upptryckta och är redo att överlämnas i näven på de som vill vara del av denna eminenta gemenskap. Medlemspinsen har dock inte hunnit bli klara tills på söndag, men finns istället redo till den nya (för)säsongen.

Kl. 15:00 äntrar GK scenen och pratar osammanhängande om både det ena och det andra, så gå inte hem för tidigt.

Vi ses på söndag!