GAIS-hjälpen närmar sig

Hösten nalkas, och med den både ångestfylld bottenstrid och en ny upplaga av GAIS-hjälpen. Vårt mål att samla in en miljon till GAIS ligger fast, oavsett prestationer på planen, och vi vill påminna samt uppmana er som antingen har ett företag, eller sitter inne på artefakter att det är dags att kontakta Gårdakvarnen nu. Antingen för att sponsra GAIS-hjälpen och genom den vår älskade moderförening, eller för att skänka saker/upplevelser som vi kan auktionera ut.

Vi har redan fått in ett gäng företag som sponsorer, men vi vill ha fler! I år ligger sponsornivåerna på 5000 kr för Brons, 10 000 kr för Silver och Guld-nivån som kostar 20 000 kr, där det du betalar avspeglar sig i hur stor logga du får ha med samt exponeringstid. Kontakta styrelsen@gardakvarnen.se så syr vi ihop det efter både ert och vårt önskemål.

Även auktionsobjekt har börjat strömma in, men sitter ni på en ovärderlig pryl/upplevelse eller råkade ni buda hem något förra året som ni egentligen inte vill ha? Gör precis som sponsorerna, skicka ett mail till oss, så styr vi upphämtning och utauktionering.
GAIS-hjälpen närmar sig med stormsteg, så se till att dra ditt strå till stacken i stöttningen av GAIS!